top of page

WELKE SERVICE ZOEK JE?

Betaalbaar auto-onderhoud met de zekerheid van de beste kwaliteit: dat is waar AutoCrew voor staat.

AutoCrew biedt het beste van twee werelden.  Met een werkplaatsuitrusting en onderdelen van onder andere Bosch ben je verzekerd van kwaliteit op dealerniveau. En die topkwaliteit vind je gewoon bij jouw AutoCrew op de hoek, waar je met elke auto terecht kunt.

ONDERHOUD & REPARATIE

Wij zijn aangesloten bij AutoCrew, mede dankzij de kennis en het netwerk van AutoCrew kunnen wij een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparaties aan uw auto garanderen. Alle AutoCrew-garages maken gebruik van Bosch-apparatuur en zorgen geregeld voor technische trainingen.

PECHHULP

Voor pechhulp afsluiten ga je gewoon naar je eigen AutoCrew autobedrijf. Snel, makkelijk en betrouwbaar. En tegen scherpe tarieven. Met pechhulp bij AutoCrew ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. 7 dagen per week, 24 uur per dag, door heel Nederland en zelfs in heel Europa. Ook voor caravans en aanhangers.

APK KEURING

Uw apk kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. En natuurlijk moet uw auto aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu voldoen. Wij hebben een eigen apk-keurmeester. Dat geeft u de prettige garantie dat u de kwaliteit en service krijgt die u van ons gewend bent.

BANDENSERVICE

Seizoenswissel van de banden, opslag, reparatie, nieuwe banden & velgen,  het uitlijnen en balanceren van de banden. AutoCrew Voorthuizen biedt u talloze merken tegen scherpe prijzen. Wij beschikken over een breed assortiment zomer- en winterbanden en kunnen alle maten leveren.

OLIE VERVERSEN

Motorolie verversen is een belangrijk onderdeel onderhoud. Een oliewissel moet op tijd gebeuren. Rijd je te lang door met oude olie, dan raakt het verzadigd met vuil en condens en verliest het zijn smerende en koelende werking. De motor slijt dan sneller, verbruikt meer brandstof en stoot meer schadelijke gassen uit. Door op tijd motorolie te verversen houd je je motor gezond.

DIAGNOSE

Een auto zit vol met elektronica. Een belangrijk deel wordt gevormd door het elektrische geheugen, dat storingen automatisch registreert. 

 Wij beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur waarmee we het geheugen van uw auto kunnen uitlezen. Daardoor is meteen duidelijk waar de fout zit en wat er moet gebeuren

bottom of page